Laptop MSI PL62 7RC cu procesor Intel® Core™ i5-7300HQ pana la 2.50 GHz

PL62 7RC

New product

Laptop MSI PL62 7RC cu procesor Intel® Core™ i5-7300HQ pana la 2.50 GHz, Chipset Intel HM175 Express, 15.6", Full HD, 8GB DDR4, Max 32GB,HDD 1TB, nVIDIA GeForce® MX150 2GB GDDR5

Produsul este in stoc.

3 135,00 lei

3 135,00 lei per 1

Laptop MSI PL62 7RC

Procesoare Intel Core i7 de generatie 7

Cele mai recente procesoare de generatie 7, Intel Core, demonstreaza performante sporite, viata mai lunga a bateriei si securitate. Laptopurile alimentate de familia CPU degeneratie 7 pot oferi, prin urmare, o mobilitate mai mare si o durata mai lunga de viata a bateriei pentru intreaga utilizare in fiecare zi. Bucurati-va de o experienta de computing mai eficienta pentru sarcinile zilnice, cu distractie suplimentara.
PUTEREA GEFORCE MX150

NVIDIA Geforce MX150 Chip ofera peste 63% castiguri de performanta fata de grafica anterioara Geforce 940MX. Acesta ofera o experienta de joc rapida si fluida la cele mai inalte setari si rezolutii. Eliberati puterea completa a dispozitivului Geforce MX150 cu ajutorul coolerului MSI Boost pentru a alimenta cele mai exigente medii si incarcari de lucru.
94% NTSC panou panoramic

Panoul NTSC de 94% ofera o gama mai mare de culori, oferind o iesire mai fina a imaginii in faza color. In plus, caracteristica panoramica a acestui panou permite o vizualizare clara chiar si din partea stanga si dreapta a unghiului de vizualizare.
Nahimic 2+

Bucurati-va de cea mai incredibila experienta de sunet 3D cu Nahimic, foarte apreciata de comunitatile de gaming din intreaga lume. Acesta ofera o tehnologie de sunet de inalta definitie care mareste performanta audio si vocala a computerului dvs. V-ati pierdut in sunetul surprinzator surround 7.1 deasupra echipamentului audio standard! Nahimic recreeaza toata profunzimea si spatialitatea sunetului pe un sistem stereo clasic, cum ar fi castile dvs. sau difuzoarele PC externe/interne. Cu versiunea 2017, Nahimic 2+ aduce si mai multe personalizari, cum ar fi crearea profilului audio sau mai multe optiuni de reglare fina pentru Sound Tracker, si ca pentru un singur scop: fiind arma finala pentru gameri.
Tehnologie Exclusiva Cooler Boost

Tehnologia exclusiva Cooler Boost de la MSI ofera un design puternic de racire prin cresterea fluxului de aer, mentinand temperatura notebook-ului si a chipset-urilor cu 5% ~ 10% mai mica. Nu conteaza cat de intens este jocul sau munca dvs., tehnologia Cooler Boost mentine intotdeauna sistemul racoros chiar si dupa sedintele lungi de utilizare extrema.
Height 22 mm
Width 383 mm
Depth 260 mm
Weight 2.2 kg

Related Products

Top