Politica de confidențialitate

Protecția datelor cu caracter personal

Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale referitoare la magazinul noastu si brandul https://www.agersoft.ro/ ( AGERSOFT SMART SRL).

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice AGERSOFT SMART SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Toate datele personale pe care ni le comunicati, nu vor fi transmise către terțe persoane fără acordul dvs. prealabil și vor fi prelucrate în conformitate cu legislatia în vigoare privind protectia datelor cu caracter personal Regulamentul (UE) 2016/679.

Aveti dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, la departamentul suport clienti prin mail comenzi@agersoft.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Puteți solicita oricând modificarea, actualizarea sau stergerea din baza de date. Datele furnizate sunt prelucrate în scopul executării comenzii. Prin lansarea comenzii cumparatorul este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.